Organisatie in beweging


"Meer energie, potentieel en bezieling"


Opleiding & Ontwikkeling

Wegwijs in de wereld van opleidingsland? C2T als intermediair. Voor ondersteuning bij opleidingsvraagstukken in de breedste zin van inkoop tot maatwerk. Leersystemen als antwoord op het veranderde "leren" van vandaag. Closer2Talent, de specialist in het opzetten van leeromgevingen. Zo zetten we graag jouw bedrijfsacademie op.

Lees meer

Gastgerichtheid

Doorvoeren van dienstbaarheid en gastbeleving als topprioriteit voor alle medewerkers?
Gastgerichtheid vertalen vanuit missie naar concrete programma’s voor het realiseren van de gewenste cultuurverandering.
Vertaalslag naar gewenste competenties voor jouw organisatie.

 

 

 


Lees meer

Nieuw Leiderschap

Veranderende rol van managers waarbij eigenaarschap bij de medewerkers wordt gelegd.
De organisaties van vandaag omarmen Semco stijl.
Begeleiden en bewustwording van managers in hun nieuwe rol naar vertrouwen, verbinden en vakmanschap.

De kracht van jouw organisatie

> Medewerkers voorbereiden om te anticiperen op de veranderingen in de markt.
> Ondersteuning bij cultuurveranderingen waardoor het inbedden in het juiste tempo kan plaatsvinden.
> Een groeiversneller om thema’s als bijvoorbeeld het “Nieuwe Werken” te implementeren in de organisatie.
> Reflecteren op waar de organisatie op dit moment staat en vanuit vernieuwde inzichten gecommitteerde stappen uitzetten voor de realisatie van de missie en visie van de organisatie.

Lees meer

Medewerkersbetrokkenheid

Vertaalslag van medewerkers onderzoeken naar concrete acties binnen team en afdelingen met behulp van dialoog en de kracht met de matrix.

We creëren bewustwording op het nemen van eigen verantwoordelijkheid waar sociale innovatie ontstaat.Nieuwe start

Creëer draagvlak en eigenaarschap bij je medewerkers.
Neem bewust tijd voor het nemen van afscheid en creëren van een nieuwe start.
In te zetten tijdens een fusietraject of na een reorganisatie.
Weer inspiratievol naar een nieuwe manier van (samen) werken.HR in transitie

Wil je versneld inspelen op de toekomst van het werk? Vanzelfsprekendheden bestaan niet meer en brengt grote uitdagingen binnen thema’s als: duurzame inzetbaarheid, herinrichten van de flexibele schil, strategisch personeelsmanagement, van reorganisatie naar permanente organisatieverandering, recruitment, assessment en talent management.

‘De wendbaarheid van organisaties ligt bij haar medewerkers.’Competentiemanagement

Het managen (meten en ontwikkelen) van de kennis, vaardigheden, persoonskenmerken en de motivatie van medewerkers, in lijn met de doelstellingen en strategie van de organisatie.

Als basis dient het competentiemodel dat door Closer2Talent speciaal voor jouw organisatie wordt ontwikkeld, beschreven, geoperationaliseerd en geïmplementeerd.

 Continu Verbeteren

Wil jij jouw medewerkers uitdagen om samen te werken met als resultaat een veranderde manier van denken, betere resultaten en innovatie?

Ons unieke programma geeft een spiegel op veranderingen van het daadwerkelijke gedrag en de afzonderlijke kwaliteiten van de deelnemers. Het ontwikkelt inzichten in hun leiderschapsstijlen en samenwerking.

Intussen leren de deelnemers de taal van het natuurlijk ontwikkelen van mensen en organisatie. Het continu verbeterproces - op naar een excellente organisatie- wordt daarmee diepgaand beleefd.

De kennis en ervaringen tijdens dit intensief programma kunnen direct worden vertaald naar de eigen organisatie en werksituatie.Mentorship

Door inzet van het eigen senior managers wordt optimalisatie van talent bewerkstelligd. Bij Mentorship ontstaat een situatie waarbij de ene persoon - in vele gevallen een senior manager - de ander helpt bij het maken van belangrijke veranderingen in werkwijze, manier van denken en kennisontwikkeling.

Mentorship leidt tot:
> Optimale benutting van capaciteit
> Toename van het lerend vermogen van medewerker en organisatie
> Optimale inzet senior managers
> Acceleratie van inzetbaarheid van nieuw personeel.

Mentorship is bedoeld voor:
> Nieuwe medewerkers
> Medewerkers die gedwongen, dan wel vrijwillig, te maken krijgen met het vraagstuk van een ‘career switch’
> Medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe ontwikkelingsrichting.

Aan de slag met zelfsturende teams

Wat als jouw teamleden zelf de inrichting en organisatie van dagelijkse taken kunnen bepalen? En daarnaast de verantwoordelijkheid die de teamleden krijgen ervoor zorgt dat zij zich meer verbonden voelen met de organisatie en eigenaarschap tonen.

 

 

 


Lees meer

Laatste Recensies

 • Filip Rollier | Cluster Managing Director | Smurfit Kappa Solid Board Converting
  "Working with Mark within Smurfit Kappa offered a great understanding of the (dis)functioning of depts and interpersonal behaviour, above all it offered insight in taking ownership in what one does. What I have learnt over the past 3 years in working with Mark is of high value in my present job in upgrading the effectiveness and building a future for a Brussels plant I am now responsible for."

 • Henk Verschuren | Financial Controller | Smurfit Kappa Group
  "Mark dit a very good job in our company to integrate leadership of our former 2 locations which we have integrated now and in the process of creating awareness to all the people in the company for taking responsibility for their own jobs in stead of looking to management."

 • John van Holst | Eigenaar | Eethuis Van Holst & Pannenkoeken Brasserie Spijs en IJs
  "Mark heeft onze teams in Dongen en Rijen meegenomen in gastheerschap, gastgerichtheid en gastvrijheid met behulp van een flitsende inspirerende workshop. De nieuwe inzichten en ideeën tijdens de oefeningen door de medewerkers kunnen we direct gaan implementeren voor Eethuis van Holst en Spijs & IJs. En voor 2015 zijn grote nieuwe uitdagingen met elkaar uitgesproken! Wij gaan er weer voor met z'n allen. Closer2Talent bedankt!"

 • Tjerk Coehoorn | Manager HR | Efteling te Kaatsheuvel
  "Mark heb ik ervaren als een zeer warm, betrokken en integer mens die vanuit zijn eigen kracht het beste naar boven haalt in en bij anderen. Mark heeft met zijn consulting succesvol een belangrijke bijdrage geleverd aan HRD ontwikkeling en inrichting binnen de Efteling. Hierbij past hij zich moeiteloos aan aan de context van de organisatie. Dank voor je support Mark, je hebt ons super geholpen."

 • Alexia Röell | HR Director Europe | Wolters Kluwer te Alphen aan de Rijn
  "Met Kracht Op Pad was voor mijn team en mijzelf inspirerend, confronterend, reflecterend en innoverend maar vooral heel erg bijzonder! Een programma wat naadloos aansluit bij het statement van onze organisatie: Innovate, Inspire & Change!"

 • Leonne Cuppen | Eigenaar | Yksi Ontwerp, Expo & Winkel te Eindhoven
  "Mark heeft ons bedrijf Yksi een fantastische dienst bewezen door de eigenaren van Yksi Ontwerp, Expo & Winkel (Eduard, Kees en Leonne) op een frisse manier kennis te laten nemen van nieuwe kansen en groei mogelijkheden voor ons bedrijf. We hebben zin in een mooie toekomst!"