MagazinesMet nieuwe energie aan de slag.
Intermaris interne communicatie

Communicatie naar alle medewerkers van het organisatie ontwikkelingstraject binnen de woningcorporatie Intermaris te Hoorn. Closer2Talent verzorgt het totale traject samen met haar partner Mensit.

Het geeft een kijkje in de keuken van de manier van werken van Closer2Talent en het effect op de organisatie bij het creëren van verbinding tussen de mensen en de organisatie.


Bouwgids huisacademies
Grondstof voor academiebouwers.

De Huisacademies Bouwgids staat vol met praktische informatie.
Blader eens ‘diagonaal’ door de Huisacademies Bouwgids. Bewonder de metafoor van de Ecokathedraal. Beperk je tot de kopregels. En kom tot de conclusie dat deze 36 pagina’s tellende gids wel heel veel aspecten aanreikt, als het gaat om het duurzaam organiseren van leren.

Closer2Talent is onderdeel van de Meesters in Ontwikkeling, oftewel een van de meemakers.Personeelsbeleid juni 2003
Artikel in Personeelsbeleid van juni 2003: Mark van den Broek kraait oproer in P&O.
Winnaar van de International Future HR-award 2003
De sectie Internationaal heeft eind 2002 NVP-leden uitgenodigd om in de vorm van een essay hun visie te geven over hoe HR in de toekomst er uit zal gaan zien.

Het NVP-Juryrapport:

1e plaats: HR in 2017, Espace-transformation-a future HR-essay.

De bijdrage van Mark van den Broek, HR Development Directeur bij FCI, getuigt van een integrale zakelijke visie op de toekomst van de HR-professie. Zijn essay bevat een heldere probleemanalyse en toont een duidelijke link met de actuele en toekomstige HR beleidsdoelstellingen. Zijn bijdrage onderscheidt zich door een creatieve, soms gedurfde toepassing van huidige en/of nieuwe HRM-instrumenten, -methodieken en/of denkwijzen. Zijn bijdrage is verzorgd, prettig leesbaar, degelijk, compleet en zet de lezer aan tot denken.

Zie Artikelen voor de volledige Essay.