VerzuimwegspelWat levert het op?
‘Verzuimweg’ is een unieke methode voor het reduceren van ziekteverzuim binnen een organisatie. Medewerkers leren op een spelende manier hoe ze ziekte en –verzuim kunnen voorkomen en krijgen ook de motivatie om zich daarvoor te gaan inzetten. Het voordeel van op spelende wijze leren, is natuurlijk dat het plezier geeft, maar het zorgt er ook voor dat medewerkers informatie sneller leren en beter herinneren.
Door medewerkers bewust te laten worden van de gevolgen van verzuim voor zichzelf, maar ook voor hun collega's, de organisatie en maatschappij, worden zij in staat gesteld een weloverwogen keuze te maken voor wel of niet verzuimen. Deze gevolgen, de consequenties van hun gedrag en hoe ze ziekte en -verzuim kunnen voorkomen, leren de medewerkers spelenderwijs met het bordspel 'Verzuimweg'. Hierdoor gaan zij hun gedrag veranderen en leveren zij allen hun bijdrage aan het verlagen van het ziekteverzuimpercentage binnen uw organisatie!

Tevens is een mooie bijkomstigheid van ‘Verzuimweg’ dat het een positieve bijdrage levert aan de verbetering van de teamspirit en werksfeer. De ongedwongen en vrolijke sfeer, tezamen met de kennis die wordt gedeeld, zorgt er namelijk voor dat men elkaar beter leert kennen en wederzijds begrip wordt verkregen!

Wil je zelf kennismaken met het verzuimwegspel?
Neem dan contact met ons op.