Closer2Talent Groei App


Closer2Talent Groei App
De ontwikkelingskaarten als spiegels voor je persoonlijke groei.


De techniek van de Closer2Talent Groei App is simpel, je stelt een vraag en druk dan op de kaart die gepresenteerd wordt terwijl je, in alle rust, je concentreert op je vraag.
Ieder antwoord komt van 108 gevoelselementen (zon-kant) of 108  ratio elementen (maan-kant). In totaal 216 mogelijkheden waardoor ideeën, dromen, gedachte en informatie worden gecreëerd. Bij het raadplegen van de Closer2Talent App heb je in feite toegang tot deze stroom van kennis.

Het menselijk wezen is een complex geheel. Niet voor niets zijn er talloze studies aan gewijd om meer inzicht in het gedrag en de beleving van mensen te krijgen. Psychologen gaan er in het algemeen van uit dat mensen slechts voor 10% bewust gedrag vertonen. Daarnaast is er dus het heel grote gebied van het onderbewustzijn, dat in totaal 90% beslaat. Het beeld dat hierbij vaak gebruikt wordt, is dat van een ijsberg. Zeelieden kennen het echte gevaar van het opdoemen van een ijsberg. Als leek kun je er argeloos naar toe varen, want de ijsberg lijkt nog ver weg te zijn. Maar datgene wat van de ijsberg te zien is, is alleen het topje. Onder water bevindt zich verreweg het grootste deel van dit gevaarlijke natuurverschijnsel. Die onderkant steekt dan vaak ook nog naar alle kanten uit. Daardoor heb je het deel van de ijsberg dat zich onder water bevindt, al veel eerder bereikt dan je zou denken.

Zo is het ook met het menselijk wezen. Mensen laten gedrag zien waarvan ze zich maar ten dele bewust zijn. En daarnaast is het ook nog eens zo dat er veel dingen diep in ons verstopt zitten, in het onderbewustzijn. Dat is in figuurlijke zin het deel van de ijsberg dat zich onder water bevindt. We hebben daar geen zicht op en we hebben er ook geen toegang toe. Het kan ons wel regelmatig verrassen en het heeft dan ook wel degelijk invloed op ons leven. Meestal verloopt ons leven te gejaagd om echt de diepte in te gaan. Daarnaast vinden we het ook niet altijd prettig om met zaken die we weggestopt hebben, geconfronteerd te worden. We hebben ze indertijd immers niet voor niets naar het onderbewuste verbannen.

Het mooiste en meest vruchtbaar is het als jij op dit gebied zelf jouw ontdekkingen doet. Daarom wordt jouw voortdurend met de kaarten als antwoord op de gestelde vragen een spiegel voorgehouden.

De Closer2talent Groei App gaat zuiver te werk als jij kritisch naar jezelf blijft kijken en ook in jezelf kijkt door middel van de ontwikkelkaarten. Je bent met de Closer2Talent Groei App in staat om eigen gedrag en innerlijke processen te beschouwen. Dit zelfinzicht kan enigszins overschaduwd zijn door de bestaande problematiek. Maar het vermogen tot zelfinzicht is nog wel altijd aanwezig. En het is de bedoeling dat dit door het gebruik van de Closer2Talent Groei App steeds meer beschikbaar komt. Tevens ontwikkel je het vermogen om de ontwikkelingskaarten nog beter in teamverband in te zetten doordat je de legvormen gaat beheersen.

Zelf aan de slag met de ontwikkelkaarten in de Closer2Talent App?!
Verkrijgbaar bij:

 

‘Ontwikkel jezelf op elk moment van de dag.’