Teams in de flow


"Meer resultaat, beter contact, sterker team"

Teambuilding

Bij teambuilding levert de PAPI een waardevolle bijdrage door de profielen van de individuele teamleden over elkaar heen te leggen in een PAPI profiel, waardoor de verschillende werkstijlen gevisualiseerd worden. Hierdoor komen snel de sterke en ontwikkelpunten van het team naar boven, begrijpt men waarom conflicten binnen het team ontstaan, ontstaat inzicht waar nog ruimte is voor verbetering om tot optimale resultaten te komen en kan dialoog plaatsvinden over scores.

Teamanalyse

Het primaire doel van de teamanalyse is om je team te voorzien van inzichten in haar sterke punten en mogelijke verbeteringen. Terwijl de beoordeling zelf zeker kwantitatief en data-gedreven is, zit het belangrijkste aspect van de teamanalyse in wat het aan kwalitatieve perspectieven biedt voor je team en de discussies die het provoceert rond specifieke thema's.

IRIS Business Simulatie

IRIS simuleert de business en daagt mensen uit om samen te werken. Met als beoogd resultaat een veranderde manier van denken, betere resultaten en innovatie. IRIS maakt het onmogelijke mogelijk en laat het mogelijke gebeuren. ‘Het enthousiasme van de gast is de maatstaf in de wereld van IRIS.’

Lees meer

Teamflow

Verschaf jezelf en jouw teamleden meer inzicht in de rol en de verantwoordelijkheid van het individu en de manier van samenwerken binnen het team. Speciale aandacht wordt gegeven aan het creëren van een professionele en volwassen houding. Het team leert op en met elkaar te reflecteren en als zelfsturende eenheid te werken aan een zichtbaar beter teamresultaat. Oftewel het teamlid leert vanuit zijn eigen bijdrage een stap te zetten in de verdere ontwikkeling van en samenwerking binnen je team en daarmee aan een verbeterde teamgeest en sfeer.
Team aan boord

Je kunt het je bijna niet voorstellen. De wind door je haar, een geweldig uitzicht, af en toe uitwijken voor een plens water en nog aan je persoonlijke vaardigheden werken ook. Het gaat hier over een teamtraining aan boord van de ‘Cede Maiori’ op het IJsselmeer.Teamassessment

Ben je benieuwd naar waar jij en jouw team staan ten opzichte van relevante teamprocessen als communicatie, participatie, besluitvorming, leiderschap, waarden, normen, teamklimaat en individueel gedrag als taakgericht-, groepsgericht- of zelfgericht gedrag?

Closer2Talent verzorgt desgevraagd en direct na afloop van een teammeeting of vergadering graag een scherpe reflectie van het geobserveerde gedrag van alle processen rondom samenwerken en teamontwikkeling. Het geeft een enorme boost aan jullie persoonlijke- en teamontwikkeling.

Ontdek de kracht van je team

> Als team kun je deze reis maken en ontdekken wat jullie individuele kracht is, wat ontbreekt er nog als je deze krachten bundelt en wat maakt jullie succesvol.
> Welke kansen ziet het team om aan te gaan werken? Er ontstaat een compleet beeld van waar jij en jouw team staan ten opzichte van het team-ontwikkelperspectief. Het programma leent zich uitstekend voor o.a. heisessies, het schrijven van jaar – en teamplannen en het doorleven van organisatie – en cultuurveranderingen.
> Inzicht in de mate van afstemming van de missie, visie, kernwaarden en doelen van de individuen met die van het team.
> Het werkelijk zien en respecteren van elkaars talenten en het ontwikkelperspectief van eenieder stelt het team in staat om te excellereren.

Lees meer

Van groep naar team

Een tweedaags programma dat leidt tot meer inzicht in de manier van samenwerken en de daarmee samenhangende rol en verantwoordelijkheid van de individuele teamleden. Op individueel niveau wordt gewerkt aan het creëren van een professionele en volwassen houding. Het team leert te reflecteren op zichzelf en zelfstandig te werken aan een zichtbaar resultaat. Hiermee wordt tevens de teamgeest en de sfeer verbeterd.Laatste Recensies

 • Jan Willem van Bon | Vestigingsdirecteur Hoppenbrouwers Techniek Heesch | Gemeente Heesch
  Na overname van mijn bedrijf heb ik Mark leren kennen. Hij heeft onze projectleiders en mij door de turbulente veranderingsperiode heen begeleid. Het gevolg was een zeer positieve verdere groei van het hele team vwb met name verbondenheid, openheid en collegialiteit. Van gezamenlijke diepe emoties tot enorme zelfverzekerdheid en teamgeest. Echt een schitterende ervaring die ons fors heeft doen groeien in de veranderingsperiode. Mark legt de vinger op de zere plek en maakt alles open en bespreekbaar. Top ervaring!

 • Addo Geerts | Teamleider Wijkbeheer | Gemeente Dongen
  Mark heeft ons samen met Ronald Kusters, directeur Brouwers Groenaannemers, geinspireerd om out of the box te kijken naar hoe Groen vandaag de dag binnen de gemeente Dongen wordt vormgegeven en onderhouden, meegenomen naar de ontwikkelingen in de toekomst en een slag gemaakt met de teamontwikkeling van mijn team en dat in de inspirerende wereld van de Efteling

 • Nienke Houwers | HR Project Officer | Wolters Kluwer
  “Wil je als team elkaar leren kennen dan werkt deze dag fantastisch. Je ziet elkaar op een andere manier en zo groei je zelf en als team. Een ware reis met bijzondere momenten."

 • Bart van Hoorn | Senior Manager Horeca Park Noord | Efteling
  "Mark heeft ons managementteam het afgelopen jaar gecoacht op het gebied van teamvorming en persoonlijke ontwikkeling. Door rust uit te stralen, goed te luisteren, vragen te stellen en niet te oordelen, weet Mark een sfeer te creëren waarin teamleden zich veilig voelen om zich kwetsbaar op te stellen. Met behulp van diverse spellen en oefeningen hebben we inzichten verkregen in onze eigen en elkaars talenten en drijfveren. Hierdoor hebben we zowel als team als individueel een mooie groei doorgemaakt. Dankjewel Mark voor je inspiratie!"

 • Remco Innemee | Site Manager | DSV Solutions te Amsterdam
  "I know Mark both as a friend and colleague. Mark has a enormous drive and energy-level. This allows him to have the buy-in from colleagues to turn around projects in a short time-frame. He keeps the overview, drives and redirects where needed."

 • Toon van Aert | IM Manager | Arseus Medical & Arseus Dental te Belgium
  "Mark is a talented professional and very creative in working with people which helps you, as a manager, to look in a different way to the people aspects of your team."

 • Francis Windt | General Manager | Mercure Amsterdam Centre Canal District; AccorHotels
  "Mark heeft ons leren werken met zijn teamontwikkelingskaarten : letterlijk en figuurlijk eyeopeners ! Met Mark waren we in staat onze Golden Circle vorm te geven en krachtige kernwaarden te formuleren. Dankzij Mark dus een succesvolle teambuilding en bovendien leuke dag !"