De Reisgids
Een impressie van onze reisgids:
Blader door de Reisgids


De Reisgids is een werkboek van 152 pagina’s als onderdeel van het programma Met Kracht Op pad. De Reisgids wordt met regelmatig ingezet bij Individuele coachingstrajecten.
Om jezelf optimaal voor te bereiden, voorafgaand aan een persoonlijk ontwikkeltraject is het mogelijk om de Reisgids afzonderlijk te bestellen.

Met het werkboek doorloop je je eigen reis waarbij je tijdens de Voorbereiding, de Reis en de Terugkeer met behulp van allerlei verdiepende vragen en oefeningen uiteindelijk het geïntegreerd 'orde model' invult. Het geïntegreerd ‘orde’-model is door Closer2Talent ontwikkeld op basis van de filosofie van Joseph Campbell en C.G. Jung.


Het geïntegreede 'orde model' is het model waarlangs we onszelf ontwikkelen, reis na reis. De niveaus van elk archetype, oftewel reisgids, geeft ons nieuwe inzichten en daarmee nieuw bewustzijn. De primaire functies van archetypes ons leven kunnen je positief helpen, maar hebben ook allen een valkuil in zich.
Deze Reisgids biedt de mogelijkheid om later nogmaals de reis te maken op een voor de jouw geschikt moment. Het bevat een concreet persoonlijk actieplan wat de nieuwe inzichten en opgedane ervaringen verbindt aan concrete acties.
Daarnaast vind je op bijna elke pagina in de Reisgids inspirerende quotes in het kader van jezelf persoonlijk ontwikkelen.

‘Als je wilt dat er iets verandert, zul jij iets moeten veranderen.’