Kernwaarden

Samen, met Respect, vanuit Hart & Ziel, met Beleving, Passievol, in Dialoog, met Fun, Puur, vanuit Onafhankelijkheid en Creatief.

Samen
Wij geloven in de kracht van samenwerken. Omdat je samen verder komt én mogelijkheden ontdekt die je zelf niet had gezien. Als je dingen samen doet is het resultaat altijd meer dan de som der delen.
Respect
Wij geloven in ieders talent en hebben eerbied en waardering voor iemand vanwege zijn inbreng of het nu kwaliteiten, prestaties of vaardigheden zijn.
Passie
Passie is de drijfveer in je leven. Passie is wat je kracht, energie, hoop en geluk geeft. Het is wat je het liefste doet en waar je door gaat stralen.
Hart & Ziel
Als je werkt vanuit hart & ziel bewandel je paden die bestaande patronen doorbreken en grenzen verleggen.
Beleving
Wij geloven in de kracht van beleving. Beleving zegt meer dan 1000 woorden.

Dialoog
Dialoog gaat verder dan je verplaatsen in de ander. Door eerst de andere te willen begrijpen dan zelf eerst begrepen te willen worden ontstaat verbinding en vertrouwen.
Fun
Plezier verbindt. Plezier geeft energie. Plezier doet delen. Plezier zet ons in beweging.
Puur
Wij geloven in authentieke mensen, die werken vanuit een intrinsieke passie. Hierdoor ben je puur en sta je als individu in je kracht.
Onafhankelijk
Onafhankelijk zijn maakt dat je transparant en integer bent en dus niet persoonlijk gebaat bent bij het behalen van de doelen vanuit ego.
Creatief
Creativiteit daagt ons uit. Het brengt ons originele ideeën, oplossingen en methoden. Het brengt ons nieuwe innovatieve werkwijzen waarmee bestaande werkwijzen verbeterd of zelfs vervangen kunnen worden.